måndag 25 oktober 2010

En riktig tjejhelg...

Pappan har varit iväg norrut på matcher i både Luleå och Skelleftå och här hemma blev det en riktig tjejhelg. I fredags kom mormor och barnvaktade. Flera ur mammagruppen möttes upp hemma hos Johanna B det blev middag och uppladdning inför kvällens show: Ladies Night! Det blev en superkul kväll! Hemma hade allt gått bra, mormor lurade lilltjejen vid sängdags och tog på henne tofflorna, då blev allt lugnt och hon somnade i soffan direkt. Tack mormor!

I lördags åkte vi ut till Sörnedansjö och hälsade på Malin. Det blev en naturupplevelse och lite oväntade möten med djur... Först en älghund som verkade ha tröttnat på jakten, han ville mest bara ha sällskap och lite kli, med gps-sändaren på hoppade han rätt in i bilen när vi öppnade bakluckan. Sen kom en räv förbi på gården. Det ni, får man inte se inne i stan! Vi lunchade, fikade och tog en promenad runt ägorna. Myys!


Här får lilltjejen härja fritt i favoritskåpet i köket en sista gång, NU är dörrstoppet (äntligen) ditborrat och fastskruvat.


Sen tycker vi att det är dags för en uppdatering av Agnes ordlista, för det pratas en hel del nu! Så här kommer den. Version 2.0:
Jaba daba dwooo! (hur gulligt som helst)
Nä! (sägs hela tiden nu och så skaka på huvet förstås)
Tatt tatt (tack tack)
Möjk (mörkt)
Ljusch (ljust)
Gucka (gurka)
Päppel (äpple)
Ma ma! (mat)
Hejåå (hejdå)
O-vamm (varmt)
Kajl (kallt)
Stooo (stor)
Skooo (sko)
Skoool (skål)
Mywi (mysigt)
...ja det sägs en hel del, det blir mycket härma! Hon är så duktig!

1 kommentar:

  1. Hmm det där verkade ju va ett kul skåp annars.
    Fina bilder...Många kramar från hesa farmor.

    SvaraRadera