tisdag 27 oktober 2009

Uppsalabesök och babysim!

Vilken dag! Aktiviteterna och trevligheterna fortsätter... Idag har vi haft besök av fyrmänningen Eskil med mamma Helena och hunden Herman. De kom med tåg från Uppsala och stannar i trakterna resten av veckan. Eskil är så söt och det har hänt massor sen sist, han kryper, ställer sig upp och charmar oss för fullt! Puss på dig!
Ikväll har vi även haft premiär på Babysim! Sporthallsbadet arrangerar babysim för barn mellan 3-11 månader. Det var ju jättekul och spännande! Med stora ögon spanades poolen in (uppvärmd till sköna 33 grader) sen var det bara på med badblöja och i med både mamma och dotter. Vi har testat att simma både på mage och rygg, plaskat lite och sprattlat med benen. Det avslutades med sång och lek med andra bad-kompisarna. Det verkar uppskattas av lilltjejen och vi ser nu framemot nästa vecka... Lite svårt att ta kort under badet men ska försöka få till det framöver.
Som alla känner till blir man trötter efter bad, och mycket riktigt, det tog inte många sekunder innan lilla fröken somnade i bilen på väg hem... :) Just nu sover hon gott efter matstund och mys i soffan med mamman och pappan.


4 kommentarer:

  1. Kul med bad! Ser framemot bilder när lilla kusinbarnet badar pool =)
    Söt hon var när hon sov i bilen hehe

    SvaraRadera
  2. Lillagumman va du är duktig, så liten och kan så mycket...puss/// farmor

    SvaraRadera
  3. hej lina! kom på att jag glömde plocka undan kaffekoppen och de efter mej.. Ber om ursäkt för det..! tack igen för idag och har vi inga planer för nästa tors kan vi ju vara hos mej och fika lite =)

    SvaraRadera
  4. Hej M-T! Det är lugnt ;) tack för att du tog med gott fikabröd!! mums, tog den sista biten nyss.. Vi bestämde att ses på Barista igen nästa vecka, men att va hemma hos dig måste vi prova, ännu nästa gång kanske? /Lina

    SvaraRadera