fredag 30 oktober 2009

Babymassage och mycket mera...

Hej igen, här kommer nytt inlägg med massa rykande färska nyheter...
I torsdags var det dags för föräldraträff igen, denna gången hemma hos: OSS! 11 mammor, 11 bebisar, 1 pappa och 1 barnmorska. Vi tog undan vardagsrumsbordet och gjorde plats till alla, ni kan tänka er ljudvolymen. Men oj vad kul det var! Vår barnmorska erbjöd sig att visa babymassage så av med kläderna och stryka och knåda in våra som älsklingar i olja. Kanske inte var fullt så lugn och harmonisk miljö som kan önskas vid massage men nu har vi lärt oss några grepp som lär testas mera... vad himla bra vår grupp har blivit, det är ju jättetrevligt med alla nya kompisar! (Agnes längst ner till höger)
Eskil, Helena och Herman kom tillbaka och hälsade på i torsdags (var även med på babymassagen) och sov över till idag fredag. Mys! Det visade sig att Eskil och Agnes hade samma outfit i garderoben. (Tack så mycket Erika) Mammarazzisarna tog tillfället och fotade gull-ungarna. Först i soffan...
Sen på golvet, gulligull det här går ju bra...
Tills nu! "Wuaa, jag vill inte vara meeeeed någe mer" skulle man kunna tolka Agnes min ;) ok då, vi ger väl oss då.
Idag kom Lina förbi som är hemma i stan och hälsar på över helgen. (Tack för fina bruna klänningen) Vi tog en promenad i sköna friska luften. Så frisk och skön att mamman lyckade dra på sig en mjölkstockning - igen! aj aj, men efter amning, vetekudde, varm dusch, massa vatten och ipren är allt ok igen. Phjuuu, jag tror det var en liten en denna gången.. Måste börja klä på mig lite bättre tror jag! Kanske sticka en ylle-BH? ;)

Vi fick även besök av morbror Arvid och mormor och morfar. Nu var det Arvids tur att hoppa på tåget och lämna stan för att åka hem till Gävle. De hade med sig hemskt goda biskvier, det lär bli många långa promenader framöver, såna som bränner bra.
Ok, over and out, vilka härliga dagar det har varit. Nu väntar ännu en trevlig helg med besök, Micke och Annika är på ingång... Pappan är på Ica Maxi och storhandlar, och skaffar sushi på vägen hem, det blir perfekt fredagsmys!

1 kommentar:

  1. Hej!!...Du är helt fantastisk du Lina, tar hem så mycket bebisar å mammor.....Kram från farmor!!!

    SvaraRadera