lördag 8 maj 2010

En dag i njurunda och en hel del oreda

Det har varit en massa snörvel i veckan, tjejen har fortfarande en förkylning som inte vill släppa och i mitten på veckan blev det lite sämre med feber och besvärlig hosta. Hon är bättre nu men inte riktigt kry... hoppas på att det verkligen släpper snart!

Men hon är rätt pigg trots allt och busar på här hemma. Hon övar på att ställa sig upp, gå med stöd på bara en hand, gå med gå-vagnen och är jätteduktig. Vi måste bara säkra hörn på bord och annat nu så att hon inte gör illa sig, för balansen är inte helt hundra än. Förutom gå och stå-övningar verkar hon gilla det här med att ställa till med oreda, hm.... sådär kul tycker mamman och pappan.

Favorit-oreda just nu är...På andra plast: slänga alla dvd-skivor på golvet. Första plats: Stöka runt i badrummet, dvs. slänga alla kläder på golvet, kasta runt alla mammans bindor, trumma på blöjhinken och dra ut hela pappersrullen. Jättekul!

Igår kom Ture och mamma Åsa på trevligt besök från Gävle. Vi mötte upp på tågstationen och åkte sedan till Njurunda för att hälsa på Melvin, Smilla och mamma Anita. Vi gick bla till en mysigt fik vid Bommen och lunchade och lekte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar