söndag 2 maj 2010

Valborg


På valborg åkte vi ut till Indal och premiärgrillade hos mormor och morfar. Senare gick vi till hembygdsgården och värmde oss framför majbrasan. Agnes somnade i vagnen på vägen dit med hörselkåporna på... men vaknade där och undrade nog vad som egentligen hände, konstigt.. allt var tyst men det stod massa folk och tittade på en gigantisk eld. Bäst att bara somna om, sagt och gjort, zzzzz..

Apelsin är gott!

Agnes testade gåvagnen ute igen, hej vad det går!


Idag söndag åkte vi norrut till Övik. Kollade Naturkompaniets outlet, inget fynd som vi hoppats på men däremot en praktisk mattermos, blir bra att ha med på picknick framöver. Sen hälsade vi på Anna och Anders och fick god lunch och fika.

Sen kan vi imponerat och stolt berätta att Agnes kan gå med stöd på bara en hand, det är vingligt men det kommer fler och fler stunder då hon går rätt stadigt. och så idag: Hon står vid vardagsrumsbordet och SLÄPPER TAGET! Hon hinner gå TRE steg själv innan hon ramlar. Herreje! Utvecklingen GÅR verkligen framåt. Inte ett dugg rädd heller. Puss på dig gumman!

2 kommentarer:

  1. Hej Lina! Jag tittar in hos dig också med jämna mellanrum, Agnes är ju bara för bedårande!
    Ja, det känns verkligen som ett äventyr vi ska ut på. Jag lovar att det kommer bli en hel del inlägg..:) Kram

    SvaraRadera
  2. Heja Agnes! Så stor hon blir! Nils går inte än, trots att han nu är 15 mån...=)!
    Jag träffade Maria förra veckan och vi bestämde en träff i Gävle den 15 juni, du kanske kan komma ner då, hade varit jätte kul att se er!
    Jätte fin blogg förresten!
    Kram Lisa

    SvaraRadera