tisdag 28 december 2010

Julen 2010

Här kommer en herrans massa bilder från hela julhelgen. Farmor kom redan på tisdag, sen förberedde vi inför julfirande med ett stort härligt gäng ute i Indal. Det gravades lax, gjordes gravlaxssås med espresso och rullades köttbullar a´la Mannerström.

Dagen före dopparedagen hade vi uppesittarkväll med rimstuga, Irish Coffey och Bingolotto.

Agnes fick självklart en egen lott.

Sallaten är en självklar sak på julbordet! Med grädde på.

Bordet är dukat för .... 17 personer! Farmor, farbror Andreas, mormor och morfar, mostrarna Jenny och Fia, Murmur, Kajsa, Göte, Simon och Emelie, Hansa, Imma och Jonny och så mamman, pappan och Agnes var på plats!

GOTT!

MER GOTT!

Agnes mumsar.

Julstämning, Hansa och Imma i bakgrunden.

Lite trött men vill ändå kika.

Söt julpingla!


HO HO HO! "Finns det några snälla barn här!?" Tomten hittade in via baltanen. Gammal var han och ont i ryggen hade han. Men även snäll och med massa paket till alla! Han hade även stilat upp sig i ny Guccidräkt, det var inte illa det!

Fia, Emelie och Simon var förväntansfulla och glada!

Agnes satt i mammans knä heeela tiden, med stora ögon hade hon full koll på vad det där mystiska farbror med skägg och mössa egentligen gjorde... Huuu, lite läskigt var det allt. Tur han var snäll!

Senare på kvällen började lillgumman bli trött så hon fick byta om till pyjamas och dricka välling i vanlig ordning. Men moster Jenny och Agnes ringde och pratade med tomten en sista gång och tackade för alla fina paket. Hejååå totten!


JULDAGEN. Vi startade hurtigt med pulka och skidutflykt till Södra berget. Farmor och Agnes åkte runt och kollade in all snö.


På eftermiddagen ramlade det in massa gäster och vi mumsade resterna från gårdagens julbord. Sen krasha vi allihopa framför filmen King Arthur med kaffe och Aladdinpraliner.

Mr & Mrs Carter Skype:ade. Agnes var med och Marcus fick flera pussar! Gullunge!

GOD JUL för den här gången!

1 kommentar:

  1. Jag gillar sången!! Fortsätt drilla henne :-)

    Malin

    SvaraRadera