söndag 13 september 2009

2 månader!

Jajemen! 2 månader idag, lilltjejen växer och det händer grejer må ni tro. Hon intresserar sig mer och mer för sina händer, sitter länge i stolen och spanar in. Kan dessa vara mina? Ser hon ut att undra. Och kan jag röra på dem? Hm, det här ska jag undersöka mera...

Hon har även upptäckt sig själv i spegeln. Senaste två dagarna har hon verkligen tittat på sig själv, spanat, börjat skratta och försöka ta med handen. Så kul att följa tycker de imponerade och stolta föräldrarna.

Vi firar lite extra idag också då pappa hockeytränarn kommit hem efter att varit på utbildning sedan i torsdags. 3 dagar Norrköping och hockey dagarna i ända.
Men oj, vad trevligt vi tjejer haft ändå! Vi har haft besök av Maja, Sofia och Dan. De åkte upp från Gävle och kom och hälsade på. Vi strosade lite på stan, lagade god mat och myste hemma i lägenheten. De stannade över från fredag till lördag så vi hann träffas ordentligt, även om tiden gick alldeles för fort... Hoppas vi ses snart igen!

Söta Maja har blivit en stor tjej med massa energi. Hon skrattar ljuvligt. Vi gör High-Five och skickar slängpussar. Smack!
Sofia poserar på storgatan mitt i stenstan.
Kolla där!
Här ligger Agnes och leker med dockan som moster Sofia har sytt. Den är riktigt bra att pilla på när man håller på att undersöka och upptäcka sin händer. Tack så mycket!

1 kommentar:

  1. Stort grattis på tvåmånadersdagen från Uppsala!

    Vi diggar verlkigen Agnes frilla, helt underbar!

    SvaraRadera