söndag 27 september 2009

Coach Kraft instruerar

Söndagen innehöll bla en utflykt till morfar på torpet i Indal. Det har artat sig ordentligt och ser nu stiligt värre ut, projekt brokvist är i gång som planeras bli klar innan kyla och vinter kommer.
Vi tar en promenad på sörsida älven, på bilden ser vägen behagligt platt och fin ut, det är den INTE! Vi får en välbehövlig promenad med mycket flås, skönt!

"Japp, här är jag, coach Kraft! Här kommer nu några övningar för er som är ute med barnvagn och tycker att en vanlig promenad inte räcker utan söker lite extra utmaning:" "Kraft tillägger: jobba jobba jobba!!"
Knäböj:

Djupa hopp:
Annars har helgen bjudit på en lördagskväll med god middag i mycket trevligt sällskap. Malin och Karl kom förbi och vi mumsade lammentrecote med matig sallad. Till efterrätt panacotta (igen) med äppelkompott och havrekex. Ni fattar att träningspass med barnvagn blev ett måste! :)

4 kommentarer:

  1. Hoppas bara inte Agnes låg i......

    SvaraRadera
  2. Hej hej, vem var det som inte hoppades det? Du var bara anonym... /Lina

    SvaraRadera
  3. Hej Agnes och Lina! Vilken mysig blogg ni har! Det är nästan så man blir sugen själv att börja skriva!=) Hoppas allt är bra med er så ses vi på torsdag?!

    SvaraRadera
  4. Hej på er! Kul att ni kollar in den! Jajemen, vi ses på torsdag, det blir skoj. Sidsjön igen...

    SvaraRadera