onsdag 16 september 2009

Nya mått, uppfjupp och norska tofflor

Idag har vi varit på BVC igen, gjort första läkarkontrollen efter BB. Allt vara bara bra och läkaren tyckte hon verkade mycket lugn och fin, och sa: oj vilka vackra bruna ögon. Jaa-a, instämde en mycket stolt mor.
Nya måtten är: 5600g på vågen och 60cm på mätmojängen. Hon växer lilltjejen! Nu går 56-orna i garderoben för sista omgången sen börjar det bli dags för 62-orna. Malin har efterlyst en bild på Agnes tuppkam. Här kommer den :) vill tilläggas att det är standardfrisyren på henne. Det vattenkammas en del men håret vill gärna stå upp efter en stund. På bilden ser ni också en mycket trött och rätt lessen tjej, det är sovdags och då är det inte lätt att vara liten alltid..Annars, vad har hänt? Mormor och morfar har varit förbi en sväng. Morfar kom redan tidigt på eftermiddagen och har testat promenadstråken här i stan. Här i soffan med tjejen på magen och mobilen i örat, busy busy..

Agnes har fått långväga skickad present på posten. Har ni sett några sötare tofflor? Tack Hanna och Robert, numera Oslo-bor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar