måndag 2 november 2009

Liten blir större...

Mamman har precis gått igenom garderoben och bytt ut kläder som redan blivit för små mot modellen större, nu är det 62 och 68 som gäller. Det går verkligen fort. Men måste bara passa på att tacka för alla fina kläder och grejer som vi fått, ingen nämnd ingen glömd, det är helt otroligt vad mycket fint Agnes har fått och det är vi ju såklart glada och tacksamma över! Det är inte mycket vi har behövt skaffa extra utöver det vi fått...
I helgen har vi som skrivet haft besök av Micke och Annika, här lunchar vi på 1891. Danne och Micke passade även på att enligt traditionen fira både det ena och andra med en - hujedamej - cigarr på balkongen... Det ni! Danne har nu för första gången i sitt liv testat att röka. Tycker han har gjort det mycket bra att undvika det helt och hållet hittills. Vi behöver inte heller oroa oss för att det ska bli någon vana. Det blev både tvätt och klädbyte efteråt med kommentaren - "det här luktar ju inte alls gott". Men nu är testat. Igår tog Malin och mamman en välbehövlig långpromenad i solen, Sidsjön runt. Hundarna Selma och Klara var med. På bilden är det mysstund med sångpedagogen, verkar uppskattas av lilltjejen.
Idag är det mest pyssel på hemmaplan som gäller, vi det lilla lugna. Agnes ligger varmt nedbäddad i vagnen och sover gott på balkongen. Pappan är träningsledig och kommer snart hem efter en tur till Härnösand med några spelare..

1 kommentar:

  1. Visst är det hemskt vad tiden gar? Tänder, riktig mat snart är bebistiden redan!!! förbi...
    Stämmer det som ryktet säger att ni är i Gävle i helgen? Vi ska nämligen ocksa dit och det vore ju superkul att hinna fa se skymten av snuttan Agnes (och er med för den delen)
    Ha det sa bra sa länge! /Kramisar fran oss i Bayern

    SvaraRadera