fredag 18 december 2009

Fina flickor


Mamman har varit hos frissan, vilket var ett efterlängtat besök! Passade på att maxa besöket och frågade försiktigt om de kunde locka håret, liksom då de ända höll på, och jo, det gick bra. Turligt nog fanns där en praktikant som hade lite att göra, hon fick ta hand om mig och medan jag smuttande på en het cappucino lockade, lockade och lockade hon mitt hår... Ser nu riktigt festfin ut! Synd bara att man inte ska på nån fest... ;) fast imorn ska vi ju på julbord, hoppas det håller tills dess. Men nog om mig... Hrmm hrm!
Agnes har även hon fått sin frisyr tillfixad, lite klipp på luggen och håret på sidorna. Här provar hon även att ha tofs! Sött!
Annars noterar vi minus 19 grader idag, det kom en ordentlig köldknäpp! Brr..
Pappan jobbar kväll ikväll och kommer hem sent, men sen har tjejerna honom hemma hela helgen vilket vi ser framemot! Puss!

2 kommentarer:

  1. vicka snyggingar!!!!!!!!! /////Tomtefarmor

    SvaraRadera
  2. MEN vad söta ni är och Agnes... dina goa kinder bara växer och växer, hihi. Så söt du är. Här är livet hektiskt, men vi lever. Maja kan säga titta, där, mamma!!, Totte, vov, mjau, muuu, Aiji (Alice = kompisen) och psss (när vi ska gå på toaletten). Stora damen! Kram på er så ses vi efter helgerna!!!! Längtar så!
    Sofia & co

    SvaraRadera