torsdag 3 december 2009

Lussefika och mera balkong

Idag gjorde mamman ett nytt tappert försök att få lillan att sova inne, sjung sånger och bäddade ner henne i spjälsängen, dockan var med... åh, vad skönt, eller hur? Men nej det funkade inte den här gången heller! Ömsom korta stunder av att nästan somna men sen bara skrik och grin... för hon är ju så trött tjejen. Efter en halvtimma fick det bli balkongen igen, hon somnade på väg ner i overallen och sover nu gott. (Med dubbla mössor och infravärmen på) Puss på dig gumman!
Igår kväll kom Imma, Hansa och Malin och Karl förbi på födelsedagsfika... Det mumsades lussebullar och muffins och glögg.
Idag blir det inte många knop alls, ska ner på stan en sväng bara och införskaffa några julklappar som har spanats ut. Sen blir det hem och ta det lilla lugna...

1 kommentar:

  1. hej tjejer! agnes, du växer så det knakar och du är ju så söt! och visst är väl uteluften den bästa av allt! men lugn mammsen... dom små fryser inte ihjäl ute fast det är ganska många minus... maja sov ute i -5 celsius som bara liten liten 2 månaders baby... spara elräkningen (infran) till -25 grader, hihi. kram på er!! vi tänker på er och saknar er!

    sofia och co

    SvaraRadera