måndag 21 december 2009

Lilla julafton

Igår hade vi lilla julafton hemma på Nybrogatan. Mormor och morfar kom och vi mumsade go mat och godis. Och äntligen har den riktiga vintern gjort sig tillkänna, det började snöa och yra för fullt under gårdagen. Det fortsatte under natten och idag så nu är det vitt vitt vitt!

Under middagen hade Agnes sin superfina bruna manchesterklänning men eftersom lägenheten verkar få spuck och bara öser värme ur elemenen så det blir kokhett inne, sitter hon som ni ser i bar över. Skönt att bara ha strumpbyxorna på när det är varmt! Vi andra behöll tröjorna på... puh!

Idag var Agnes riktigt morgonpigg så mamman fick kliva upp redan klockan 6. Vi stod ett tag och kikade ut från vardagsrumsfönstret och på all snö som kommit. Hur fint och mysigt som helst. Fast vi led lite med de stackare som försökte skotta fram sina bilar och att ta sig till jobbet. Speciellt en kille som jobbade hårt sin Volvo combi, av kroppsspråket att döma var han något stressad och arg när han höll på ta bort en halvmeter snö från bilen med en liten handborste. Undra vad han hade för puls!?
Idag har vi även haft besök av Malin som kika förbi på lite fika. Gottigott!
Och så har vi försökt att truga i Agnes vatten, eftersom hon nu börjat äta mer och mer pure och gröt på dagarna. Hon är lite skeptisk men vi försöker igen...

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. ÅÅÅ en sådan söt liten prinsessa ni har!! Vill passa på att önska Er en riktigt GOD JUL från oss i Falun. Kram från Ulrika m fam.

    SvaraRadera