söndag 3 januari 2010

Ett sprillans nytt år!

Ännu ett år är till ända och pang! vi har redan lämnat startfållan och inne på nästa jordsnurr. Undra vad 2010 har att erbjuda? Med tanke på vilka upplevelser 2009 bjöd på... vi kan snabbt konstatera att det var det mest händelserika året hittills alla kategorier. Både mamman och pappan tittar tillbaka på det förra året och är överrens om att vi nog allt bytte liv ändå! Nytt jobb, flytt, nytt boende, ny stad och förstås det bästa av allt: Agnes! Att det skulle gå så bra med såna stora förändringar på en gång trodde vi nog inte men det har det verkligen gjort!

Vi hoppas såklart att det kommer massor av spännande härliga saker som ger minnen för livet även detta år. Men det är ju även viktigt att ta det lilla lugna mellan varven... som här tex: tjejen ligger på vardagsrumsgolvet, lutar sig tillbaka på kudden, pillar med dock-råttan och lyssnar på musik. Mys!Vad hände på nyårsafton? Jo vi firade ute i Indal tillsammans med mormor, morfar och morbror. En lugn kväll med go mat och dryck. Morfar jobbade natt och gick hemifrån vid nio-tiden....
...tur att han jobbar nära, ungefär 100 meter bort. Vi gick dit allihopa, även Agnes som hade vaknat vid kl 23 var med. Vi bäddade ner henne i barnvagnen och hon låg och plirade med ögonen och var vaken över tolvslaget.

Här står vi på trappan till Solgården, Indals äldreboende och skålar bubbel. Inte så glamouröst kanske men himla trevligt! Happy New Year!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar