onsdag 27 januari 2010

Gåstolen

Vi har en liten dam i vårt hem som börjar ta sig fram på ett betydligt snabbare sätt.. Hon älskar att köra runt med gåstolen på upptäcksfärd!

Vart är du på väg gumman?

Och det här med maten går också framåt, mest framåt men ibland även bakåt! Kyckling med ärtor har spottats ut men idag och igår har hon ätit älgkött med äpple och det gick bättre.

Vrooom!

Det var några dagar sedan sist och vad har hänt? Jo i helgen hade vi trevligt besök av Malin och Karl, åt middag och softade i varsin ända av soffan. I söndags blev det en till tur till torpet, Malin och vovven Selma var med.
Pappans lag har vunnit 3 raka vilket är jättekul, ikväll är det match igen så vi håller tummarna!
Idag blir det nog en innedag, klass 2 varning på vädret med snö och blåst! Vi stannar inne och laddar och packar inför vemdalen-resan istället. Åker dit imorn och stannar över helgen tillsammans med Pontus, Pernilla och William, ska bli otroligt skönt!

1 kommentar:

  1. Heej!!...Vet inte om det är min dator men jag kan inte titta på lilla Bus-Agnes, har sett den en gång idag så kanske om jag stänger av å kollar imorg.då???...förstår att det är full fart ,mycket som ska upptäckas nu i den där höjden...inte lugnt så länge nu då.
    Tusen kramar från farmor :)

    SvaraRadera