fredag 22 januari 2010

Skogsutflykt och konditori

I förmiddags träffade vi Theo med mamma Maria, inledde hurtigt med en promenad för att sedan råka slinka in på ett konditori... Ojdå, kaffe och bakelse smakade riktigt ljuvligt, och trevligt var det!

Eftermiddagen fortsatte vi ute i Indal där vi testade gamla Segebaden-pulkan från 70-talet, den har mamman åkt i en gång i tiden, tänka sig! Funkar alldeles utmärkt även detta millenium. Agnes låg nerbäddad och tittade nyfiket med stora ögon, det blev en äventyrstripp rakt ut i skogen. Massa spännande att kolla in. Men efter en stund kunde hon inte hålla emot och somnade skönt... Mamman och morfar fick däremot pusta i snön, hej och hå!

Myyyysigt!

Gubben i lådan har man ju hört talas om, men gumman i krukan? Det är det nya!

Och ja... var är geten!? Är det någon som vet??

1 kommentar:

  1. Hej Lina!
    Träffade Maria Pettersson i fredags och hon tipsade om att ni hade en blogg. Vilken otroligt fin tjej ni har! Ni verkar ha det så himla mysigt och njuter av att vara föräldrar och få vara ledig tillsammans med henne! Visst är det roligt att ha en blogg, lite som en dagbok för de små när de blir stora och ett bra sätt för vänner och bekanta och hålla sig lite uppdaterad. Jag har också en, men man måste få en inbjudan av mig via mail för att kunna läsa, så om du vill kika in där så får du gärna maila din mailadress till: lisa.stabi@hotmail.com. Adressen till bloggen är www.nilskarlssonpyssling.blogspot.com.
    Ha det så himla bra och mys för tiden går så sjukt fort!
    Kram från Lisa Ståbi

    SvaraRadera