måndag 24 augusti 2009

City vs. Skogen

Hallå där! Här kommer nytt inlägg efter några dagars vila. Pappan har varit på 3dagars-cup i Dalarna och tjejerna har fått klara sig själva (nästan, en natt hos mormor och morfar...) Mamman har haft fullt upp med andra ord, men nu så... nu kan hon blogga på! och mycket nöjd med att pappan är tillbaka såklart.
I fredags mötte vi upp Malinskan för att luncha på Delicerano, haket i stan som bjuder på massa gott från Italien. Inte dumt alls, planen var att äta på uteserveringen men hoppsan... det började regna. Men vi fick plats inne, alla tre. Har ni vägarna förbi så testa, det var riktigt gott!
www.delicerano.se

Tur Emmaljungan är utrustad med attiraljer för att klara både regn och sol. Agnes fick låna ut sitt solskydd till Malin, funkar fint som paraply när det kniper.
Agnes med sina barnvagnskompisar, Bamse, Lilleskutt och katten Jansson. Undra vad de pratar om?

Snacka om avslappnad! I morfars trygga famn...

Agnes och mormor i närkontakt.

Annars har vi även firat farmor och farfars födelsedagar och Agnes första namnsdag: Signe! Grattis, grattis!

1 kommentar:

  1. Bra att det kom lite info...har varit dött några dagar. ;-) Men det är full rulle på Nybrofolket, härligt! Hoppas att ni har det bra...saknar er och ser fram emot nästa vecka för då ska jag vara hemma och passa på att gosa upp lill-Kraftskan!

    Kramar från Paraplyskan

    SvaraRadera