fredag 14 augusti 2009

Fredagsmys

Egentligen skulle det kunna vara vilken dag som hellst, vi (mamma och Agnes) har blivit skönt dagvill och myser mest hela tiden. Men idag är det faktiskt fredag och då myser vi extra mycket och ser framemot en helg med pappa!

Dagens övningar har bland annat bestått i att boka in oss på en bäbis-höstaktivitet: Pyttepoesi på Kulturmagasinet, det är vi nyfikna på. Vet inte riktigt vad det är men det ska passa för barn mellan 2-5 månader. Agnes är redo när det börjar!
Systrarna Tjernberg kom på trevligt lunchbesök! Tinade varsin matlåda och gosade med Agnes.

På eftermiddagen kom mormor och morfar förbi på en kopp kaffe. De laddar för ännu en helg på torpet, där det sakta men säkert går framåt och nu är det inredning som gäller, köket ska på plats. Dags att åka ut och kolla hur det blir! Riktigt söt i sin mössa, design Lelle. (Elin Sundgren)
Pappa kom hem lite senare än vanligt då han fick ta 2 hockeyträningar istället för 1, efterlängtad kom han till slut hem och anslöt till äkta fredagsmys. Tända ljus, allihop i soffan och film på TV...

1 kommentar:

  1. men agnes, agnes, agnes du är ju för söt! SOM jag längtar efter att få träffa dig igen! och vilken mysmamma du har alltså som fattas stort här i gävle....

    kram på er!
    sofia

    SvaraRadera