måndag 10 augusti 2009

På plats i Sundsvall!


Hej allihopa! Nu är vi på plats i Sundsvall, flytten är avklarad och allt har gått bra! Tusen tack alla starka flytt-karlar som hjälpt oss, utan er hade det inte gått! Farmor Maud, farbror Andreas, Johanna, morfar Bernt, mormor Christin, moster Jenny, Hansa, Imma och Jonny.
Vi har precis fått internet att funka så nu kan vi börja blogga igen. Här kommer några bilder från första veckan... Visst är jag söt? Lite vinn-ögd ibland men mycket söt!

Här är huset där vi bor! Nybrogatan på Södermalm i Sundsvall. Balkongen längst upp till vänster är vår, en äkta PRO-kuvös som är varm som attan. Men vi ser fram emot att sitta där på höstkvällarna och mysa. Kom gärna och hälsa på, vi har gästrum!

Agnes i sin fina pyjamas, hon gillar att sitta i stolen och fascineras av tyget med vita fjärilar. Riktigt spännande att kolla in för en tre veckors tös!


Vi åker till Indal och grattar moster Jenny på födelsedagen.


Agnes i närkontakt med gosehunden..



Mamma Lina och Agnes åker till mormor och morfar på torpet och hälsar på! Här målas det och byggs för fullt, blir det klart till älgjakten? På kvällen firar vi bröllopsdag (15år!) och äter kräftor på baltanen i Indal.


Kiwihelg! Anna hälsar på, Malin och Karl är med. Nu är mini-kiwin introducerad i kiwisällskapet. Agnes fick en riktigt fin och praktisk sovsäck, tack Anna!


Vi åker till Hartungviken på Alnö och svalkar oss i värmen... Agnes i sin fars body á la 70tal passar perfekt. Mamma och pappa får lite sol på sina bleka kroppar och Agnes myser i skuggan i Emmaljungan.

1 kommentar:

  1. Åh vad härligt att bredbandet kickat i gång så jag kan följa er från alla håll!

    Kram från Kiwi Maltan

    SvaraRadera