måndag 9 november 2009

Första farsdan...

...firade vi såklart! Pappan fick fina nya och som ni ser färg-glada Gant-strumpor. Grattis på dig!

Vi har i helgen passat på att åka till Gävle då pappan varit ledig i tre hela dagar, det var länge sen nu. Vi bodde hos farmor och träffade både släkt och vänner.
En efterlängtad sak var att ta en långpromenad i Bolougern! Där finns överlägset bästa och vackraste promenadstråken, vi tog en timmes powerwalk runt hela skogen. Här poserar farmor med pappan vid vattnet och Konserthuset. Agnes sussar gott i vagnen.
Träden i praktfull höstskrud!
Lördagkvällen tillbringade vi hemma hos Anna, Henrik och lilla Irma. Pernilla, Pontus och William var också med. Det visade sig att små-fröknarna hade precis likadana klänningar och här håller de på att bekanta sig. Irma är 7 månader och full av energi. Agnes var mäkta imponerad av hennes konster, hoppa hoppgunga som värsta söta ballerinan och springa sidledes i gåstolen.
Agnes testar Irmas matstol. Riktigt skön! (och ja du är så sööööt älsklingsungen, tycker mamman)
I knät på farbror Andreas.
I söndags hälsade vi på hemma hos alldeles nygifta makarna Lindberg. Vi kom bokstavligt talat "dagen efter" då de bytte ringar och vigde sig i lördags. Lyckliga men lite trötta! De bjöd på fika och vi busade med tjejerna Julia och Linnea. Här leker de rulla kula på bord. Tysklandsborna Stefan och Anki med sina tjejer Emma och Elvira som rest hem till bröllopet var också med.
Vi grattade även farfar Lennart på farsdag! Vi firar såklart morfar Bernt också som kommer idag här hemma på Nybrogatan i Sundsvall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar