måndag 9 november 2009

Tripp trapp

Just nu håller vi på att speja och spana efter barnstol (matstol till Agnes). Precis som allt annat finns det en uppsjö av modeller och grejer som vi försöker bekanta oss med. Det är rätt kul att kolla runt och favorit-stolen är den gamla klassikern "Tripp trapp" från http://www.stokke-highchair.com/ men tjena tjena mittbena, är det värt 2500 spänn för en stol!!?? Den verkar vara riktigt bra och kan användas länge men tokdyr! Men men.. det är fortfarande favoritstolen :) så här kommer en förfrågan: någon som har en sån begagnad stol till salu eller känner nån som har en till salu? Vi vill helst ha en vit! Vi har kollat på blocket men det finns inte många alls... Tipsa gärna!
Sen vill mamman även stolt visa upp senaste stick-kreationen. Kolla in nya koftan, brun med cerisa stora knappar. Den är aningen stor nu men snart så växer hon i den.

2 kommentarer:

  1. nämen oj vilken fin kofta!! och du... ang tripp trapp så lönar det sig att du själv sätter in en annons på blocket... garanterat svar! vi hittade en vit i sandviken för 500 spänn. perfa!
    kram på dig! lilla agnes är så söt!

    sofia och maja och dan

    SvaraRadera
  2. Annars kan man väl måla om en sån där stol ganska enkelt? Snygg kofta! Imponernade. Kram från Helena

    SvaraRadera